Nederlands
  • darkblurbg
    Recht hebben, recht krijgen. AGA Juristen helpt u uw recht te halen!
    Het team van AGA Juristen bestaat uit deskundige ervaren juristen. Betrouwbaar juridisch advies: € 89,- per uur (exclusief BTW). 1ste intakegesprek gratis en vrijblijvend!
  • darkblurbg
    AGA Juristen: 1ste intakegesprek gratis en vrijblijvend! Bel: 040-8444523
    Onze deskundige ervaren juristen helpen uw juridische kwestie vakkundig op te lossen. Vaak zonder een gerechtelijke procedure, maar wij procederen ook, als het niet anders kan.
  • darkblurbg
    Stel uw vraag in het formulier aan de rechterzijde
    AGA Juristen wil ieder mens de mogelijkheid geven om voor zijn of haar rechten op te komen. Niet alleen de mensen die een advocaat kunnen betalen. Betaalbaar juridisch advies: € 89,-/u (excl. BTW)
  • darkblurbg
    Betrouwbaar juridisch advies: € 89,- per uur (exclusief BTW).
    U heeft recht op hoge kwaliteit juridisch advies. Bij gerechtelijke procedures heeft u recht op doortastende rechtsbijstand en een professionele ervaren jurist.
  • darkblurbg
    AGA Juristen: 1ste intakegesprek gratis en vrijblijvend! Bel: 040-8444523
    Bij AGA Juristen heeft u een veel reëlere kans dat het mogelijke resultaat wat het u oplevert, opweegt tegen de kosten die u maakt.
  • darkblurbg
    AGA Juristen is gespecialiseerd in:
    Arbeidsrecht
    Consumentenrecht
    Bestuursrecht
    Civiel recht
    Verbintenissenrecht
    Ondernemingsrecht

Jurist Volendam
Bent u op zoek naar een jurist in Volendam? Stopt u dan met zoeken want u heeft ons gevonden. Onze juristen adviseren en procederen in Volendam en omstreken. Wij kunnen u van dienst zijn als juridisch adviseur, onderhandelaar, procesvertegenwoordiger en/of gesprekspartner op verschillende rechtsgebieden. Zo adviseert en procedeert AGA Juristen op het gebied van arbeidsrecht, consumentenrecht, bestuursrecht, civiel recht, verbintenissenrecht en ondernemingsrecht.

Jurist Volendam: Tarief € 95,00 per uur/ exclusief BTW
AGA juristen biedt particulieren en ondernemers in Volendam en omstreken een combinatie van kwaliteit, service en helderheid voor een betaalbaar tarief van € 95,00 per uur/ exclusief BTW. Onze deskundige ervaren juristen helpen uw juridische kwestie vakkundig op te lossen. Vaak zonder een gerechtelijke procedure, maar wij procederen ook, als het niet anders kan. 

Uurtarieven van € 150,- per uur of hoger zijn eerder regel dan uitzondering in de advocatuur of juristenkantoren. Bij AGA Juristen doen wij dit anders. Wij zijn er stellig van overtuigd dat goede rechtshulp niet duur hoeft te zijn. Voor een goed advies of juridische bijstand voor de rechter kunt u bij ons terecht voor het tarief van € 95,00 per uur/ exclusief BTW.

Geen hoge juridische kosten voor een jurist in Volendam of omstreken
Ook de advocatuur in Volendam staat onder druk en dat is niet opmerkelijk. De kosten voor juridische aangelegenheden zijn vaak zo hoog dat het belang van een zaak totaal niet in verhouding staat tot de factuur die u na afloop van de procedure ontvangt. U zult daarom waarschijnlijk ook schrikken van de factuur achteraf en bedenkt u een volgende keer tweemaal, voordat u een juridische zaak te laat beoordelen. Er zijn mogelijkheden, u heeft deze mogelijk nu ook gevonden.

Juridische kosten zijn niet altijd vermijdelijk, maar hoge- of onrendabele juridische kosten zijn wel te vermijden. Wij willen iedereen in Volendam en daarbuiten laten zien dat dit anders kan. Bij AGA Juristen bent u aan het juiste adres voor betrouwbare en eerlijke rechtshulp voor het zeer betaalbare tarief van € 95,00 per uur/ exclusief BTW. Vergelijk ons gerust!

Waarom AGA Juristen?
AGA Juristen is een modern, enthousiast juristenkantoor en staat voor: juridische professionaliteit, een heldere aanpak, effectief, doelgericht, klantgerichtheid, betaalbare tarieven en goede bereikbaarheid. AGA Juristen is er voor u rechtszoekende, als juridisch adviseur, onderhandelaar, procesvertegenwoordiger en/of gesprekspartner.

Ons kantoor is er voor u om uw zorgen weg te nemen en in duidelijke taal te adviseren over uw kansen en haalbaarheid van een zaak, met een persoonlijke, professionele aanpak. U heeft recht op een goed en gedegen juridisch advies en bij gerechtelijke procedures heeft u recht op goede, kwalitatieve en doortastende rechtsbijstand. AGA Juristen is gespecialiseerd en staat u graag bij op onder andere de navolgende rechtsgebieden:

Jurist Volendam: Eerste intakegesprek gratis en vrijblijvend
Waar vind je een betaalbare jurist in Volendam of omstreken? Iedereen kan zijn recht halen, maar weegt het mogelijke resultaat wat het u oplevert, op tegen de kosten die u maakt? Net zoals veel ervaren vakmannen in Volendam en omstreken voor een tarief van € 95,00 per uur/ exclusief BTW. kunnen werken, kan een ervaren jurist dat ook. Ons kantoorpand en auto's zijn dan wel kleiner dan die van veel andere juristen in Volendam, onze kwaliteit is hoogwaardig door de ons team van deskundige juristen. Ons betaalbare tarief biedt vrijwel iedereen de mogelijk zijn of haar recht te halen. Bij AGA Juristen heeft u een veel reëlere kans dat het mogelijke resultaat wat het u oplevert, opweegt op tegen de kosten die u maakt. Om u advies in uw kwestie te kunnen geven en de kans op het mogelijke resultaat wat het u oplevert in te kunnen schatten, is ons eerste intakegesprek altijd gratis en vrijblijvend.

JURIDISCH ADVIES NODIG? 
Bel: 040-8444523 (1ste intakegesprek gratis en vrijblijvend) (Bereikbaar ma t/m vr tussen 09.00u en 21.00u). Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail
info@agajuristen.nl of contactformulier aan de rechterzijde van onze website.

MEER INFORMATIE
Meer informatie vindt u via de links (blauwe tekstgedeelten)op deze pagina hierboven. Boven in de zoekbalk van deze website, vindt u meer informatie over de specifieke rechtsgebieden. Klik hiervoor boven in de website op de zoekbalk!

 

 

 

Over Volendam
Het dorp Volendam ligt in Noord-Holland en maakt deel uit van de gemeente Edam-Volendam. Ten westen van Volendam bevindt zich de stad Purmerend. Het dorp is gelegen aan het Markermeer. Volendam telt 22.715 bewoners (1 januari 2021, bron: CBS). De plaats trekt vele toeristen dankzij de historische klederdracht en visserij. De gemeenschap heeft een kenmerkend dialect, dat het Volendams wordt genoemd. De kermis en de Volendammerdag zijn belangrijke feesten in het dorp.