Nederlands (Nederland) English (United Kingdom)
 • darkblurbg
  Recht hebben, recht krijgen. AGA Juristen helpt u uw recht te halen!
  Het team van AGA Juristen bestaat uit deskundige ervaren juristen met: allemaal minimaal 25 jaar ervaring en de mr. titel. Juridisch advies: € 105,- p/u (excl. BTW) + geen kantoorkosten
 • darkblurbg
  AGA Juristen: 1ste intakegesprek gratis en vrijblijvend! Bel: 040-8444523
  Onze deskundige ervaren juristen helpen uw juridische kwestie vakkundig op te lossen. Vaak zonder een gerechtelijke procedure, maar wij procederen ook, als het niet anders kan.
 • darkblurbg
  Stel uw vraag in het formulier aan de rechterzijde
  AGA Juristen wil ieder mens de mogelijkheid geven om voor zijn of haar rechten op te komen. Niet alleen de mensen die een advocaat kunnen betalen. Juridisch advies: € 105,- p/u (excl. BTW)
 • darkblurbg
  Betrouwbaar juridisch advies: € 105,- per uur (exclusief BTW) + geen kantoorkosten
  U heeft recht op hoge kwaliteit juridisch advies. Bij gerechtelijke procedures en juridische zaken heeft u recht op doortastende rechtsbijstand en een professionele ervaren jurist met de mr. titel.
 • darkblurbg
  AGA Juristen: 1ste intakegesprek gratis en vrijblijvend! Bel: 040-8444523
  Bij AGA Juristen heeft u een veel reëlere kans dat het mogelijke resultaat wat het u oplevert, opweegt tegen de kosten die u maakt. Alleen juristen met minimaal 25 jaar ervaring + mr. titel
 • darkblurbg
  AGA Juristen is gespecialiseerd in:
  Arbeidsrecht
  Consumentenrecht
  Bestuursrecht
  Civiel recht
  Verbintenissenrecht
  Ondernemingsrecht

Vast tarief per uur € 105,- per uur (exclusief BTW)
Duidelijkheid over de prijzen vinden wij van groot belang. Ook is elk geschil of zaak anders is betreft de omstandigheden en dus de tijd die nodig is voor de desbetreffende zaak. Om deze redenen hanteren wij voor onze juristen een vast honorarium voor een betaalbare tarief van € 105,- per uur (exclusief BTW). Aan het eind van de zaak vind een eindafrekening plaats. Bij de meeste zaken betaald u aan het begin een voorschot dat met de eindafrekening verrekend wordt.

Geen kantoorkosten 
Alle onderstaande kostenposten zijn verrekend in het uurtarief van 95,- per uur exclusief BTW. Het betreft de onderstaande punten:

 • Opstellen gerechtelijke stukken en brieven op briefpapier;
 • Kosten PostNL: aangetekende stukken of brieven (€9,05 per brief of stuk);
 • Het naar PostNL brengen van de brieven en stukken;
 • Andere portokosten zoals postzegels;
 • Printkosten, inkt en (foto)kopieën;
 • Telefoonkosten en kantoorbenodigdheden;
 • Kosten hoge kwaliteit briefpapier van de drukkerij;
 • Onderhoudskosten en aanschaf van de inventaris;
 • Abonnementen en contributies;
 • Opstellen facturen; en
 • Een administratief team dat klaar staat voor alle vragen

Kosten rechtszaak
Het liefst lossen wij alles op zonder rechtszaak, maar als het niet anders kan om uw recht te halen procederen wij. De onderstaande vier kostenposten kunnen voorkomen bij een dagvaarding of rechtszaak en worden apart van het uurtarief of kantoorkosten doorberekend aan de client als er een rechtszaak wordt opgestart. De onderstaande kosten behoren dus niet tot het tarief van € 95,- per uur (exclusief BTW).

 • Griffiekosten: De kosten van de rechtbank voor het opstarten van een procedure. Deze kosten worden doorberekend aan de client en is afhankelijk van het vorderingsbedrag, particulier of bedrijf en dergelijke.
 • Kosten deurwaarder betekenen dagvaarding: Wanneer een dagvaarding moet worden betekend, wat vereist is door de rechtbank, wordt de deurwaarder ingeschakeld. Deze kosten van de deurwaarder bedragen tussen de €100,00 en  €150,00 per betekende dagvaarding. Exact het factuurbedrag van de deurwaarder wordt doorberekend aan cliënt, evenals dat u de originele factuur van de deurwaarder ontvangt, wat wij normaal gesproken voorschieten.
 • Reiskosten en parkeerkosten jurist: Wanneer een jurist naar een zitting moet voor een rechtszaak met een client, dan zijn er reiskosten en parkeerkosten. Deze reiskosten en parkeerkosten worden doorberekend aan de cliënt.
 • Inhuren externe onafhankelijke specialist voor een specialistische rapportage: Soms is een externe onafhankelijke specialist nodig voor bijvoorbeeld een expertiserapportage inzake een auto, huis en dergelijke. Mocht AGA juristen deze kosten moeten maken na akkoord van de client, dan worden deze kosten ook doorberekend aan de cliënt. Exact het factuurbedrag van de externe onafhankelijke specialist wordt doorberekend aan cliënt.

Verzekerd voor rechtsbijstand
Als u bent verzekerd voor rechtsbijstand, dan heeft u volgens de wet recht op een vrije keuze betreft een jurist of advocaat, ook als die niet werkzaam is voor de verzekeraar. Dit betekent dat u ons kunt inschakelen, terwijl uw rechtsbijstandsverzekeraar de factuur betaald. U betaald dus niets aan ons, maar kunt wel gebruik maken van onze expertise. Wij kunnen u helpen bij de aanvraag van de behandeling bij uw verzekeringsmaatschappij.

Fixed fee – Vaste prijsafspraak
Vaak is het mogelijk om een vaste prijsafspraak te maken, wanneer de zaak zich daarvoor leent en het redelijk is in te schatten hoeveel uren ermee gemoeid zullen zijn. U betaalt dan een vast bedrag voor de hele zaak. Op die manier weet u waar u aan toe bent en heeft u zekerheid over de kosten. Aan het begin van de zaak betaalt u de eerste helft van de fixed fee. Als de zaak is afgerond, betaald u het restant van de fixed fee. Neem gerust contact met ons op als u meer informatie wil omtrent onze tarieven of als u een andere vraag heeft

De rol van AGA Juristen
Een jurist van AGA juristen biedt bijstand in de meeste zaken binnen het recht. Bij een conflict staat een deskundige jurist aan uw zijde. Samen met u bepaalt de jurist de juiste aanpak en zorgt voor de best mogelijke oplossing en resultaat. Adviseren, bemiddelen, procederen, onderhandelen of het opstellen van juridische documenten, AGA juristen regelt het voor u.

Contact AGA Juristen
De juristen van AGA juristen kunnen een hele hoop voor u betekenen, zoals u tijdens het gehele traject begeleiden. Neem vrijblijvend contact op met één van onze deskundige juristen voor een 1e gratis intakegesprek.

TELEFOON:   040-8444523 (1ste intakegesprek gratis en vrijblijvend) (Bereikbaar ma t/m vr tussen 09.00u en 21.00u). Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail:
E-MAIL:        
info@agajuristen.nl of contactformulier aan de rechterzijde van onze website.

Meer informatie
Bovenin de zoekbalk van deze website, vindt u meer informatie over de specifieke rechtsgebieden en kwesties. Klik hiervoor bovenin de website op de zoekbalk! Meer informatie vindt u tevens via de links (blauw gekleurde tekstgedeelten)op deze pagina hierboven.