Nederlands
 • darkblurbg
  Recht hebben, recht krijgen. AGA Juristen helpt u uw recht te halen!
  Het team van AGA Juristen bestaat uit deskundige ervaren juristen. Betrouwbaar juridisch advies: € 75,- per uur (inclusief BTW). 1ste gesprek en advies gratis en vrijblijvend!
 • darkblurbg
  AGA Juristen: 1ste gesprek & advies gratis en vrijblijvend! Bel: 040-8444523
  Onze deskundige ervaren juristen helpen uw juridische kwestie vakkundig op te lossen. Vaak zonder een gerechtelijke procedure, maar wij procederen ook, als het niet anders kan.
 • darkblurbg
  Stel uw vraag in het formulier aan de rechterzijde
  AGA Juristen wil ieder mens de mogelijkheid geven om voor zijn of haar rechten op te komen. Niet alleen de mensen die een advocaat kunnen betalen. Betaalbaar juridisch advies: € 75,-/u (incl. BTW)
 • darkblurbg
  Betrouwbaar juridisch advies: € 75,- per uur (inclusief BTW).
  U heeft recht op hoge kwaliteit juridisch advies. Bij gerechtelijke procedures heeft u recht op doortastende rechtsbijstand en een professionele ervaren jurist.
 • darkblurbg
  AGA Juristen: 1ste gesprek & advies gratis en vrijblijvend! Bel: 040-8444523
  Bij AGA Juristen heeft u een veel reëlere kans dat het mogelijke resultaat wat het u oplevert, opweegt tegen de kosten die u maakt.
 • darkblurbg
  AGA Juristen is gespecialiseerd in:
  Arbeidsrecht
  Consumentenrecht
  Bestuursrecht
  Civiel recht
  Verbintenissenrecht
  Ondernemingsrecht

MKB-Jurist
Denkt u juridisch advies goed te kunnen gebruiken, maar u wilt niet direct een dure advocaat of adviesbureau inschakelen? Dan kunt u rekenen op de juristen van AGA Juristen. AGA Juristen heeft tot doel het toegankelijk maken van recht voor ieder klein en middel-grote onderneming. Onze juristen hebben optimale begeleiding en een persoonlijke band met de klant hoog in het vaandel staan. Immers, vroeg of laat kan iedereen te maken krijgen met een juridisch probleem. Door tijdige consultatie en advies worden veel processen en problemen vermeden. Wacht hierdoor niet te lang met het inschakelen van één van onze juristen. Zij kunnen veel voor u realiseren door u op voorhand goed te adviseren. Op basis van hun gespecialiseerde kennis en ervaring reiken zij eerlijke en juridisch correcte antwoorden op uw vragen aan.

AGA Juristen is een betrouwbaar juridisch adviesbureau dat juridisch advies aanbiedt tegen een betaalbaar tarief. Wij staan zowel kleine tot middelgrote ondernemingen bij. Bij ons wordt u bijgestaan door vakbekwame juristen met een frisse kijk op uw juridische vraagstukken. Door middel van een oriënterend gesprek, zullen zij in overleg met u de vervolgstappen bepalen om voor u een maximaal resultaat te behalen.

Wij adviseren en begeleiden onder meer op de volgende gebieden:

 • oprichten van rechtspersonen en personenvennootschappen
 • wijzigen en opstellen van statuten
 • inrichten en/of herstructureren van organisaties
 • juridische fusies en splitsingen, overnames en verkoop van (delen van) ondernemingen
 • financiering en herstructurering
 • insolventierecht, debiuteurenbeheer, incasso
 • mededingingsrecht
 • (internationale) contracten en algemene voorwaarden
 • gerechtelijke procedures
 • etc.

De rol van AGA Juristen
Een jurist ondernemingsrecht van AGA Juristen is u optimaal van dienst bij het oplossen van uw juridische vraagstukken. Hij of zij adviseert over alle aspecten van het ondernemingsrecht. Voor het opstellen van overeenkomsten, het beoordelen van een juridisch conflict of voor ander juridisch advies bent u aan het juiste adres. Samen met u bepaalt de jurist ondernemingsrecht de juiste aanpak en zoekt de best mogelijke oplossing voor uw juridische vraagstuk. Bemiddelen, procederen, onderhandelen of het opstellen van documenten; een jurist regelt het!

Meer informatie en Contact AGA Juristen
De juristen van AGA Juristen kunnen een hoop voor u betekenen, zoals u tijdens het gehele traject begeleiden. U kunt ten alle tijden contact met ons opnemen om uw vragen, kwestie of mogelijkheden te bespreken met een jurist van AGA juristen. Neem vrijblijvend contact op met één van onze deskundige juristen voor een 1e gratis advies op maat.
Bel: 040-8444523
E-mail: info@agajuristen.nl
(Buiten onze openingsuren kunt u het contactformulier op deze website invullen, zodat u gebeld wordt door een jurist van AGA juristen