Nederlands (Nederland) English (United Kingdom)
 • darkblurbg
  Recht hebben, recht krijgen. AGA Juristen helpt u uw recht te halen!
  Het team van AGA Juristen bestaat uit deskundige ervaren juristen met: allemaal minimaal 25 jaar ervaring en de mr. titel. Juridisch advies: € 105,- p/u (excl. BTW) + geen kantoorkosten
 • darkblurbg
  AGA Juristen: 1ste intakegesprek gratis en vrijblijvend! Bel: 040-8444523
  Onze deskundige ervaren juristen helpen uw juridische kwestie vakkundig op te lossen. Vaak zonder een gerechtelijke procedure, maar wij procederen ook, als het niet anders kan.
 • darkblurbg
  Stel uw vraag in het formulier aan de rechterzijde
  AGA Juristen wil ieder mens de mogelijkheid geven om voor zijn of haar rechten op te komen. Niet alleen de mensen die een advocaat kunnen betalen. Juridisch advies: € 105,- p/u (excl. BTW)
 • darkblurbg
  Betrouwbaar juridisch advies: € 105,- per uur (exclusief BTW) + geen kantoorkosten
  U heeft recht op hoge kwaliteit juridisch advies. Bij gerechtelijke procedures en juridische zaken heeft u recht op doortastende rechtsbijstand en een professionele ervaren jurist met de mr. titel.
 • darkblurbg
  AGA Juristen: 1ste intakegesprek gratis en vrijblijvend! Bel: 040-8444523
  Bij AGA Juristen heeft u een veel reëlere kans dat het mogelijke resultaat wat het u oplevert, opweegt tegen de kosten die u maakt. Alleen juristen met minimaal 25 jaar ervaring + mr. titel
 • darkblurbg
  AGA Juristen is gespecialiseerd in:
  Arbeidsrecht
  Consumentenrecht
  Bestuursrecht
  Civiel recht
  Verbintenissenrecht
  Ondernemingsrecht

MKB-Jurist
Denkt u juridisch advies goed te kunnen gebruiken, maar u wilt niet direct een dure advocaat of adviesbureau inschakelen? Dan kunt u rekenen op de juristen van AGA Juristen. AGA Juristen heeft tot doel het toegankelijk maken van recht voor ieder klein en middel-grote onderneming. Onze juristen hebben optimale begeleiding en een persoonlijke band met de klant hoog in het vaandel staan. Immers, vroeg of laat kan iedereen te maken krijgen met een juridisch probleem. Door tijdige consultatie en advies worden veel processen en problemen vermeden. Wacht hierdoor niet te lang met het inschakelen van één van onze juristen. Zij kunnen veel voor u realiseren door u op voorhand goed te adviseren. Op basis van hun gespecialiseerde kennis en ervaring reiken zij eerlijke en juridisch correcte antwoorden op uw vragen aan.

AGA Juristen is een betrouwbaar juridisch adviesbureau dat juridisch advies aanbiedt tegen een betaalbaar tarief. Wij staan zowel kleine tot middelgrote ondernemingen bij. Bij ons wordt u bijgestaan door vakbekwame juristen met een frisse kijk op uw juridische vraagstukken. Door middel van een oriënterend gesprek, zullen zij in overleg met u de vervolgstappen bepalen om voor u een maximaal resultaat te behalen.

Wij adviseren en begeleiden onder meer op de volgende gebieden:

 • oprichten van rechtspersonen en personenvennootschappen
 • wijzigen en opstellen van statuten
 • inrichten en/of herstructureren van organisaties
 • juridische fusies en splitsingen, overnames en verkoop van (delen van) ondernemingen
 • financiering en herstructurering
 • insolventierecht, debiuteurenbeheer, incasso
 • mededingingsrecht
 • (internationale) contracten en algemene voorwaarden
 • gerechtelijke procedures
 • etc.

De rol van AGA Juristen
Een jurist van AGA juristen biedt bijstand in de meeste zaken binnen het ondernemingsrecht. Bij een conflict inzake ondernemingsrecht, staat een deskundige jurist aan uw zijde. Samen met u bepaalt de jurist de juiste aanpak en zorgt voor de best mogelijke oplossing en resultaat. Adviseren, bemiddelen, procederen, onderhandelen of het opstellen van juridische documenten, AGA juristen regelt het voor u.

Contact AGA Juristen
De ondernemingsrechtjuristen van AGA juristen kunnen een hele hoop voor u betekenen, zoals u tijdens het gehele traject begeleiden. Neem vrijblijvend contact op met één van onze deskundige ondernemingsrechtjuristen voor een 1e gratis intakegesprek.

TELEFOON:   040-8444523 (1ste intakegesprek gratis en vrijblijvend) (Bereikbaar ma t/m vr tussen 09.00u en 21.00u). Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail:
E-MAIL:        info@agajuristen.nl of contactformulier aan de rechterzijde van onze website.

Meer informatie
Bovenin de zoekbalk van deze website, vindt u meer informatie over de specifieke rechtsgebieden en kwesties. Klik hiervoor bovenin de website op de zoekbalk! Meer informatie vindt u tevens via de links (blauw gekleurde tekstgedeelten)op deze pagina hierboven.