Nederlands (Nederland) English (United Kingdom)
 • darkblurbg
  Recht hebben, recht krijgen. AGA Juristen helpt u uw recht te halen!
  Het team van AGA Juristen bestaat uit deskundige ervaren juristen met: allemaal minimaal 25 jaar ervaring en de mr. titel. Juridisch advies: € 105,- p/u (excl. BTW) + geen kantoorkosten
 • darkblurbg
  AGA Juristen: 1ste intakegesprek gratis en vrijblijvend! Bel: 040-8444523
  Onze deskundige ervaren juristen helpen uw juridische kwestie vakkundig op te lossen. Vaak zonder een gerechtelijke procedure, maar wij procederen ook, als het niet anders kan.
 • darkblurbg
  Stel uw vraag in het formulier aan de rechterzijde
  AGA Juristen wil ieder mens de mogelijkheid geven om voor zijn of haar rechten op te komen. Niet alleen de mensen die een advocaat kunnen betalen. Juridisch advies: € 105,- p/u (excl. BTW)
 • darkblurbg
  Betrouwbaar juridisch advies: € 105,- per uur (exclusief BTW) + geen kantoorkosten
  U heeft recht op hoge kwaliteit juridisch advies. Bij gerechtelijke procedures en juridische zaken heeft u recht op doortastende rechtsbijstand en een professionele ervaren jurist met de mr. titel.
 • darkblurbg
  AGA Juristen: 1ste intakegesprek gratis en vrijblijvend! Bel: 040-8444523
  Bij AGA Juristen heeft u een veel reëlere kans dat het mogelijke resultaat wat het u oplevert, opweegt tegen de kosten die u maakt. Alleen juristen met minimaal 25 jaar ervaring + mr. titel
 • darkblurbg
  AGA Juristen is gespecialiseerd in:
  Arbeidsrecht
  Consumentenrecht
  Bestuursrecht
  Civiel recht
  Verbintenissenrecht
  Ondernemingsrecht

Arbeidsvoorwaarden wijzigen
In sommige gevallen is het voor de werkgever wenselijk om uw arbeidsvoorwaarden te wijzigen. Onder arbeidsvoorwaarden wordt alles verstaan wat u met de werkgever bent overeengekomen met betrekking tot uw werk. U kunt hierbij denken aan uw salaris, aan reiskosten, aan de locatie waar u werkt maar ook het aantal uren dat u per week dient te werken, de vergoeding van overuren, een kleinere bijdrage voor uw pensioen of een vermindering van toeslagen, werktijden, vakantie of andere arbeidsvoorwaarden.

Eenzijdig wijzigingsbeding
In uw arbeidsovereenkomst kan een “eenzijdig wijzigingsbeding” zijn opgenomen. De wijziging die de werkgever dan eenzijdig aanbrengt is wel aan regels gebonden. Zo mag uw werkgever hiervan pas gebruik maken als het belang van de wijziging voor uw werkgever groter is dan het belang van u als individu. Er moet een goede belangenafweging plaatsvinden. Dit is bijvoorbeeld het geval als de wijziging economisch gezien noodzakelijk is. er moeten dan geen mogelijkheden voorhanden zijn welke minder ingrijpend van aard zijn. Ook het personeel heeft inbreng. Als er een medezeggenschapsorgaan is mag deze advies afgeven over de wijziging. Heeft uw werkgever geen wijzigingsbeding in de arbeidsovereenkomst opgenomen dan mag hij de arbeidsovereenkomst niet eenzijdig wijzigen.

Aangepaste arbeidsovereenkomst
Indien het in u voordeel is en u het eens bent met de wijziging, is het verstandig deze wijziging schriftelijk vast te leggen met de werkgever in een aangepaste arbeidsovereenkomst of een toevoeging op de arbeidsovereenkomst. Heeft u van uw werkgever een voorstel mogen ontvangen met betrekking tot de wijziging van uw arbeidsvoorwaarden en wilt u weten of het mogelijk is deze voorwaarden niet te accepteren? Neemt u dan gerust contact met ons op.

De rol van AGA Juristen
Een jurist van AGA juristen biedt bijstand in de meeste zaken binnen het arbeidsrecht. Bij een conflict inzake arbeidsrecht, staat een deskundige jurist aan uw zijde. Samen met u bepaalt de jurist de juiste aanpak en zorgt voor de best mogelijke oplossing en resultaat. Adviseren, bemiddelen, procederen, onderhandelen of het opstellen van juridische documenten, AGA juristen regelt het voor u.

Contact AGA Juristen
De arbeidsrechtjuristen van AGA juristen kunnen een hele hoop voor u betekenen, zoals u tijdens het gehele traject begeleiden. Neem vrijblijvend contact op met één van onze deskundige arbeidsrechtjuristen voor een 1e gratis intakegesprek.

TELEFOON:   040-8444523 (1ste intakegesprek gratis en vrijblijvend) (Bereikbaar ma t/m vr tussen 09.00u en 21.00u). Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail:
E-MAIL:        info@agajuristen.nl of contactformulier aan de rechterzijde van onze website.

Meer informatie
Bovenin de zoekbalk van deze website, vindt u meer informatie over de specifieke rechtsgebieden en kwesties. Klik hiervoor bovenin de website op de zoekbalk! Meer informatie vindt u tevens via de links (blauw gekleurde tekstgedeelten)op deze pagina hierboven.