• darkblurbg
  Recht hebben, recht krijgen. AGA Juristen helpt u uw recht te halen!
  Het team van AGA Juristen bestaat uit deskundige ervaren juristen. Betrouwbaar juridisch advies: € 75,- per uur (inclusief BTW). 1ste gesprek en advies gratis en vrijblijvend!
 • darkblurbg
  AGA Juristen: 1ste gesprek & advies gratis en vrijblijvend! Bel: 040-8444523
  Onze deskundige ervaren juristen helpen uw juridische kwestie vakkundig op te lossen. Vaak zonder een gerechtelijke procedure, maar wij procederen ook, als het niet anders kan.
 • darkblurbg
  Stel uw vraag in het formulier aan de rechterzijde
  AGA Juristen wil ieder mens de mogelijkheid geven om voor zijn of haar rechten op te komen. Niet alleen de mensen die een advocaat kunnen betalen. Betaalbaar juridisch advies: € 75,-/u (incl. BTW)
 • darkblurbg
  Betrouwbaar juridisch advies: € 75,- per uur (inclusief BTW).
  U heeft recht op hoge kwaliteit juridisch advies. Bij gerechtelijke procedures heeft u recht op doortastende rechtsbijstand en een professionele ervaren jurist.
 • darkblurbg
  AGA Juristen: 1ste gesprek & advies gratis en vrijblijvend! Bel: 040-8444523
  Bij AGA Juristen heeft u een veel reëlere kans dat het mogelijke resultaat wat het u oplevert, opweegt tegen de kosten die u maakt.
 • darkblurbg
  AGA Juristen is gespecialiseerd in:
  Arbeidsrecht
  Consumentenrecht
  Bestuursrecht
  Civiel recht
  Verbintenissenrecht
  Ondernemingsrecht

Incasso
Per zaak bekijken wij wat de meest effectieve manier is om uw vordering te incasseren. Wij proberen persoonlijk contact met uw wederpartij te krijgen om zo tot een constructieve oplossing te komen. Vaak leidt dit tot een betaling en oplossing van het conflict.

Mogelijke vervolgacties
Indien uw tegenpartij met betaling in gebreke blijft, zal worden gekeken naar mogelijke vervolgacties, zoals bijvoorbeeld een gerechtelijke procedure of het aanvragen van het faillissement. Wij vragen altijd om uw toestemming alvorens wij een rechtszaak opstarten.

Rechtszaak
In een rechtszaak bij de kantonrechter treedt u samen met onze juristen op. U staat er niet alleen voor. Wij kunnen een gerechtelijke procedure bij de kantonrechter opstarten en van aanvang tot einde voor u behandelen.

Heeft u al een gerechtelijke uitspraak?
Dan kunnen wij voor u het verdere executietraject verzorgen, zoals bijvoorbeeld beslaglegging op inkomsten, (on)roerende zaken, banktegoeden, aandelen, of bij bijvoorbeeld ontruimingen. Indien u vreest dat uw tegenpartij waardevolle goederen gaat vervreemden, dan bestaat de mogelijkheid van conservatoir beslag. Dit wil zeggen dat er beslag kan worden gelegd om verhaal op goederen veilig te stellen. Hiervoor moet eerst toestemming worden gevraagd aan de Voorzieningenrechter. Korte tijd later zal een gerechtelijke procedure moeten worden gevoerd. Conservatoir beslag is beslist niet van toepassing op elke vordering. Het is een prijzige aangelegenheid waaraan veel voorwaarden worden gesteld. Mocht conservatoir beslag in uw zaak tot de mogelijkheid behoren, dan informeren wij u hierover uitvoerig.

De rol van AGA Juristen
Een jurist van AGA juristen biedt bijstand in de meeste zaken binnen het ondernemingsrecht. Voor hulp bij een incasso, staat een deskundige jurist aan uw zijde. Samen met u bepaalt de jurist de juiste aanpak en zorgt voor een best mogelijke oplossing en resultaat. Adviseren, bemiddelen, procederen, onderhandelen of het opstellen van juridische documenten, AGA juristen regelt het voor u.

Meer informatie en Contact AGA Juristen
De juristen van AGA Juristen kunnen een hoop voor u betekenen, zoals u tijdens het gehele traject begeleiden. U kunt ten alle tijden contact met ons opnemen om uw vragen, kwestie of mogelijkheden te bespreken met een jurist van AGA juristen. Neem vrijblijvend contact op met één van onze deskundige juristen voor een 1e gratis advies op maat.
Bel: 040-8444523
E-mail: info@agajuristen.nl
(Buiten onze openingsuren kunt u het contactformulier op deze website invullen, zodat u gebeld wordt door een jurist van AGA juristen).