Nederlands (Nederland) English (United Kingdom)
 • darkblurbg
  Recht hebben, recht krijgen. AGA Juristen helpt u uw recht te halen!
  Het team van AGA Juristen bestaat uit deskundige ervaren juristen met: allemaal minimaal 25 jaar ervaring en de mr. titel. Juridisch advies: € 105,- p/u (excl. BTW) + geen kantoorkosten
 • darkblurbg
  AGA Juristen: 1ste intakegesprek gratis en vrijblijvend! Bel: 040-8444523
  Onze deskundige ervaren juristen helpen uw juridische kwestie vakkundig op te lossen. Vaak zonder een gerechtelijke procedure, maar wij procederen ook, als het niet anders kan.
 • darkblurbg
  Stel uw vraag in het formulier aan de rechterzijde
  AGA Juristen wil ieder mens de mogelijkheid geven om voor zijn of haar rechten op te komen. Niet alleen de mensen die een advocaat kunnen betalen. Juridisch advies: € 105,- p/u (excl. BTW)
 • darkblurbg
  Betrouwbaar juridisch advies: € 105,- per uur (exclusief BTW) + geen kantoorkosten
  U heeft recht op hoge kwaliteit juridisch advies. Bij gerechtelijke procedures en juridische zaken heeft u recht op doortastende rechtsbijstand en een professionele ervaren jurist met de mr. titel.
 • darkblurbg
  AGA Juristen: 1ste intakegesprek gratis en vrijblijvend! Bel: 040-8444523
  Bij AGA Juristen heeft u een veel reëlere kans dat het mogelijke resultaat wat het u oplevert, opweegt tegen de kosten die u maakt. Alleen juristen met minimaal 25 jaar ervaring + mr. titel
 • darkblurbg
  AGA Juristen is gespecialiseerd in:
  Arbeidsrecht
  Consumentenrecht
  Bestuursrecht
  Civiel recht
  Verbintenissenrecht
  Ondernemingsrecht

Huurrecht jurist
Het Nederlandse huurrecht is gecodificeerd in boek 7, titel 4 van het Burgerlijk Wetboek. Het huurrecht bestaat onder andere uit algemene bepalingen die van toepassing zijn op alle huurovereenkomsten. Partijen kunnen wel afwijken van het huurrecht zoals dat is omschreven in de wet, mits partijen dat zijn overeengekomen in de huurovereenkomst en afwijking van de wet is toegelaten door de wetgever. Naast bepalingen waarvoor afwijking wel is toegelaten heeft de wetgever om de huurder te beschermen bij huur van woonruimte en bedrijfsruimte ook een groot aantal bepalingen gecodificeerd waarvan niet mag worden afgeweken, dit wordt ook wel dwingend recht genoemd. Naast bepalingen omtrent woonruimte of bedrijfsruimte regelt het huurrecht ook het huren of verhuren van een stuk grond, opslagruimte, een auto of een fiets. De verplichtingen waaraan de verhuurder en de huurder zich op grond van de wet moeten houden zijn omvangrijk en ingewikkeld.

Juridisch adviseur huurrecht         
Indien u een conflict heeft op het gebeid van het huurrecht of u wilt een huurovereenkomst laten opstellen, dan is het aan te raden om een jurist huurrecht in de armen te nemen. Het huurrecht is namelijk een complex rechtsgebied waarbij fouten snel kunnen worden gemaakt en u voor onplezierige verrassingen zou kunnen komen te staan.

Wij kunnen u onder andere adviseren en begeleiden bij:

 • het opstellen en beoordelen van huurovereenkomsten (bedrijfsruimten en woningen);
 • conflicten omtrent Vereniging van Eigenaars (VVE);
 • (on)zichtbare gebreken;
 • huurverhoging / huurverlaging;
 • onderhandelingen omtrent huur/verhuur van vastgoed
 • projectontwikkeling/exploitatie van vastgoed;
 • aantasting/inbreuken op rechten van eigendom en gebruiksrechten;
 • positie of aansprakelijkheid van de makelaar c.q. tussenpersoon;
 • garanties en zekerheden.

De rol van AGA Juristen
Een jurist van AGA juristen biedt bijstand in de meeste zaken binnen het civiel recht. Bij een conflict inzake civiel recht, staat een deskundige jurist aan uw zijde. Samen met u bepaalt de jurist de juiste aanpak en zorgt voor de best mogelijke oplossing en resultaat. Adviseren, bemiddelen, procederen, onderhandelen of het opstellen van juridische documenten, AGA juristen regelt het voor u.

Contact AGA Juristen
De civielrechtjuristen van AGA juristen kunnen een hele hoop voor u betekenen, zoals u tijdens het gehele traject begeleiden. Neem vrijblijvend contact op met één van onze deskundige juristen voor een 1e gratis intakegesprek.

TELEFOON:   040-8444523 (1ste intakegesprek gratis en vrijblijvend) (Bereikbaar ma t/m vr tussen 09.00u en 21.00u). Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail:
E-MAIL:        info@agajuristen.nl of contactformulier aan de rechterzijde van onze website.

Meer informatie
Bovenin de zoekbalk van deze website, vindt u meer informatie over de specifieke rechtsgebieden en kwesties. Klik hiervoor bovenin de website op de zoekbalk! Meer informatie vindt u tevens via de links (blauw gekleurde tekstgedeelten)op deze pagina hierboven.