Nederlands (Nederland) English (United Kingdom)
 • darkblurbg
  Recht hebben, recht krijgen. AGA Juristen helpt u uw recht te halen!
  Het team van AGA Juristen bestaat uit deskundige ervaren juristen met: allemaal minimaal 25 jaar ervaring en de mr. titel. Juridisch advies: € 105,- p/u (excl. BTW) + geen kantoorkosten
 • darkblurbg
  AGA Juristen: 1ste intakegesprek gratis en vrijblijvend! Bel: 040-8444523
  Onze deskundige ervaren juristen helpen uw juridische kwestie vakkundig op te lossen. Vaak zonder een gerechtelijke procedure, maar wij procederen ook, als het niet anders kan.
 • darkblurbg
  Stel uw vraag in het formulier aan de rechterzijde
  AGA Juristen wil ieder mens de mogelijkheid geven om voor zijn of haar rechten op te komen. Niet alleen de mensen die een advocaat kunnen betalen. Juridisch advies: € 105,- p/u (excl. BTW)
 • darkblurbg
  Betrouwbaar juridisch advies: € 105,- per uur (exclusief BTW) + geen kantoorkosten
  U heeft recht op hoge kwaliteit juridisch advies. Bij gerechtelijke procedures en juridische zaken heeft u recht op doortastende rechtsbijstand en een professionele ervaren jurist met de mr. titel.
 • darkblurbg
  AGA Juristen: 1ste intakegesprek gratis en vrijblijvend! Bel: 040-8444523
  Bij AGA Juristen heeft u een veel reëlere kans dat het mogelijke resultaat wat het u oplevert, opweegt tegen de kosten die u maakt. Alleen juristen met minimaal 25 jaar ervaring + mr. titel
 • darkblurbg
  AGA Juristen is gespecialiseerd in:
  Arbeidsrecht
  Consumentenrecht
  Bestuursrecht
  Civiel recht
  Verbintenissenrecht
  Ondernemingsrecht

Een bouwrecht jurist: voor al uw geschillen in de bouw
Bij het verbouwen of bouwen van een woning of ander bouwwerk komt veel kijken, ook op juridisch vlak. Bij het bouwproces zijn vaak veel partijen betrokken (bv. architect, een opdrachtgever, (onder)aannemers) etc., die helaas ook met elkaar in conflict kunnen komen. Heeft u te maken met een bouw conflict, dan kunt u onze bouwrecht juristen inhuren om het conflict juridisch op te lossen. Onderstaand leest u een aantal voorbeelden van conflicten waarin u de bouwrecht jurist van AGA Juristen kunt raadplegen.

Aansprakelijkheid bouwschade en de bouwrecht jurist
Bij de bouw kunt u te maken krijgen met bouwschade. Niet alleen als u zelf een bouwproject bent gestart, maar ook als er bij de buren gebouwd of verbouwd wordt. Komt u in conflict met de aannemer of het bouwbedrijf over de aansprakelijkheid voor deze schade, dan kunt u een AGA jurist inhuren om dit geschil op te lossen. Niet alleen als u zelf aan het (ver)bouwen bent, maar ook als u schade heeft door de bouw of verbouwing van uw (directe) buren.

Geschil over meerwerk en minderwerk
Een onderwerp waar vaak geschillen over ontstaan bij bouw, is meerwerk of minderwerk. Er ontstaat een geschil als u vindt dat het uitgevoerde meerwerk nog bij de offerte hoort, terwijl de aannemer of het bouwbedrijf de extra werkzaamheden buiten de uitgebrachte offerte rekent. Om te voorkomen dat u moet betalen voor werkzaamheden die volgens u binnen de offerte van de aannemer of het bouwbedrijf vallen, kunt u een AGA jurist inhuren. Krijgt u gelijk, dan hoeft u geen extra kosten te betalen voor de opgevoerde 'extra' werkzaamheden.

Gebreken na de bouw of verbouwing en de bouwrecht jurist
U gaat er misschien vanuit dat uw nieuwe of verbouwde woning geheel zonder gebreken opgeleverd wordt door de aannemer, maar vaak is dit helaas niet het geval. Is er sprake van een gebrek of zijn er meerdere gebreken na oplevering, dan is het belangrijk om te weten wie hier aansprakelijk voor is. Onze bouwrecht specialisten ondersteunen u in dit juridische proces, zodat eventuele gebreken aan uw woning, bedrijf, of ander bouwwerk zonder extra kosten opgelost kunnen worden.

Te laat opleveren bouwproject
In de overeenkomst die u met uw aannemer afsluit, staat meestal hoe lang de aannemer de tijd heeft om aan uw bouwproject te werken. Op deze manier weet u wanneer er (ongeveer) opgeleverd gaat worden. Is de aannemer te lang bezig met de bouw, dan wordt niet op tijd opgeleverd. U heeft dan meestal recht op een schadevergoeding, die u samen met onze AGA jurist kunt opeisen.

Aannemer krijgt niet betaald
Bent u aannemer en betaalt uw opdrachtgever u niet? Ook dan kunt u bij onze bouwrecht-advocaten terecht. Wij helpen uw vordering te incasseren en kunnen u adviseren, bijvoorbeeld over uw mogelijke retentierecht. 

De rol van AGA Juristen
Een jurist van AGA juristen biedt bijstand in de meeste zaken binnen het bestuursrecht. Bij een conflict inzake bestuursrecht, staat een deskundige jurist aan uw zijde. Samen met u bepaalt de jurist de juiste aanpak en zorgt voor de best mogelijke oplossing en resultaat. Adviseren, bemiddelen, procederen, onderhandelen of het opstellen van juridische documenten, AGA juristen regelt het voor u.

Contact AGA Juristen
De bestuursrechtjuristen van AGA juristen kunnen een hele hoop voor u betekenen, zoals u tijdens het gehele traject begeleiden. Neem vrijblijvend contact op met één van onze deskundige juristen voor een 1e gratis intakegesprek.

TELEFOON:   040-8444523 (1ste intakegesprek gratis en vrijblijvend) (Bereikbaar ma t/m vr tussen 09.00u en 21.00u). Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail:
E-MAIL:        info@agajuristen.nl of contactformulier aan de rechterzijde van onze website.

Meer informatie
Bovenin de zoekbalk van deze website, vindt u meer informatie over de specifieke rechtsgebieden en kwesties. Klik hiervoor bovenin de website op de zoekbalk! Meer informatie vindt u tevens via de links (blauw gekleurde tekstgedeelten)op deze pagina hierboven.