• darkblurbg

Vast tarief per uur

Duidelijkheid over de prijzen vinden wij van groot belang. Ook is elk geschil of zaak anders is betreft de omstandigheden en dus de tijd die nodig is voor de desbetreffende zaak. Om deze redenen hanteren wij voor onze ervaren juristen een vast uurtarief voor een betaalbare prijs van € 60,- per uur.

Vanzelfsprekend kunt u elke zaak gratis aan ons voorleggen zodat wij u een indicatie van de prijs kunnen geven. Ook zijn er vaste prijsafspraken mogelijk. Om onverwachte kosten te voorkomen zullen wij u op de hoogte houden van de gemaakte kosten en kunt u een maximale prijs afspreken. Neemt u gerust contact met ons op als u meer informatie wil omtrent onze tarieven of als u een andere vraag heeft.

Verzekerd voor rechtsbijstand

Als u bent verzekerd voor rechtsbijstand, dan heeft u volgens de wet recht op een vrije keuze betreft een jurist of advocaat, ook als die niet werkzaam is voor de verzekeraar. Dit betekent dat u ons kunt inschakelen, terwijl uw rechtsbijstandverzekeraar de factuur betaald. U betaald dus niets aan ons, maar kunt  wel gebruik maken van onze expertise.